Andre

Lys dit hjem op billigt

En mærkelig ting ved at flytte er, at man næsten altid mangler lamper. Du kan flytte fra en 4-værelses til en 2-værelses, og stadig mangle belysning. Det er som om, at det antal lamper du ejer, altid kun passer præcis til det hjem, de er købt. For hver gang du flytter, uanset om det er til mere eller mindre plads, så er du nødt til at anskaffe dig mere lys.

Lamper i sig selv er ikke den største udgift i verden. Men hvis du vil have ordentlig kvalitet, skal du af med en god slat penge. Der findes dog et par måder du kan spare lidt på dén konto.

Rabatkoder

I stil med de bedste kuponjægere i USA, kan du gå på jagt efter rabatkoder. For eksempel kan du let søge dig frem til en Lampegiganten rabatkode for at spare lidt penge på deres udvalg. På den måde kan du købe en lidt dyrere lampe uden at sprænge budgettet.

Den bedste måde at skaffe rabatkoder derudover, er ved at tilmelde dig nyhedsbreve eller melde dig ind i foreninger, kundeklubber og så videre. Det er ikke altid helt gratis, men hvis du er lidt strategisk omkring det, kan du sagtens ende med at spare penge.

Oftest kan du få tilsendt en rabatkode ved at tilmelde dig et nyhedsbrev, og sådan er det efterhånden mange steder. De betaler din tid og opmærksomhed med rabatter.

Udsalgsjagt

En anden måde at spare penge på lamper er selvfølgelig også ved en god gammeldags udsalgsjagt. Januarudsalget synger på sidste vers, men der er altid en butik der holder fødselsdag et par uger, har jubilæum eller bare holder almindeligt udsalg. Derudover findes der gode sider på nettet, som kan hjælpe med at finde de laveste priser i butikker landet over, hvis du er klar til at bestille online eller køre lidt for det.

Til sidst findes der de gode, gamle outlets. Her kan du spare mange penge på udgåede varer eller 2. sorteringsvarer, som egentlig ikke fejler noget rigtigt, men bare ikke lever op til standarden. Vær dog her opmærksom på hurtigt at tjekke, om lampen nu også virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien