escape room
Andre

Besøg et Escape Room, og skab en unik oplevelse

Et koncept, der virkelig har taget Danmark med storm, er Escape Rooms. Faktisk er det ikke kun Danmark, der er kommet med på bølgen. Konceptet er meget udbredt og afholdt i hele verden. Men hvad er et escape room?, tænker du måske. Læs her og få svaret.

Hvad er et Escape Room?

Selve Escape Room er et fysisk rum. Her kommer du som deltager på et hold, hvor I skal samarbejde om at løse en mission. Missionen består af at løse gåder og opgaver inden for en afgrænset tid. Det er forskelligt fra arrangør til arrangør, hvor længe missionen varer. Ofte vil det være 60 minutter.

Slutningen på spillet vil ofte være, at dit hold skal finde en nøgle eller kode, der kan åbne udgangsdøren. Ved nogle spil handler det dog om at finde en nøgle eller kode til et pengeskab. Missionens endemål kan også sagtens være noget helt tredje. Det er helt op til arrangøren.

Mere om Escape Rooms

Når du besøger et Escape Room, vil du typisk få en såkaldt Gamemaster. Gamemasterens opgave er at byde velkommen samt introducere dit hold og dig til spillet.

Det er forskelligt fra arrangør til arrangør, hvordan Gamemasteren fremstår. Nogle steder er vedkommende der fysisk, andre steder er Gamemasteren virtuel. Ligesådan kan Gamemasteren både være en levende instruktør eller en udklædt skuespiller.

Det er vigtigt, at Gamemasteren formår at skabe den rette stemning, før spillet går i gang. Derudover skal vedkommende også kunne motivere spillerne og sørge for noget så lavpraktisk som, at alle forstår spillets og stedets regler.

Om selve spillet

Efter Gamemasteren har sat spillet i gang, vil du og dine medspillere blive ført ind i selve Escape Roomet. Her skal I både udforske rummet og løse opgaver. I skal både knække koder samt finde nøgler og andre rekvisitter, indtil spillet er slut.

Kommentarer lukket til Besøg et Escape Room, og skab en unik oplevelse

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien