Andre

Hvad er bitcoin

Bitcoin er en kryptovaluta, en form for elektroniske penge. Det er en decentraliseret digital valuta uden en centralbank eller en enkelt administrator, som kan sendes fra bruger til bruger på peer-to-peer bitcoin-netværket uden brug af mellemmænd. Transaktioner verificeres af netværkets knudepunkter ved hjælp af kryptografi og registreres i en offentlig distribueret hovedbog kaldet en blockchain. Bitcoin er unik, fordi der er et begrænset antal af dem: 21 millioner.

Bitcoins skabes som en belønning for en proces, der kaldes minedrift. De kan veksles til andre valutaer, produkter og tjenester. I februar 2015 accepterede over 100.000 handlende og sælgere bitcoin som betaling[14]

Forskning produceret af University of Cambridge anslår, at der i 2017 var 2.9 til 5,8 millioner unikke brugere, der bruger en kryptovaluta-wallet, hvoraf de fleste bruger bitcoin.

Ordet bitcoin opstod første gang og blev defineret i den hvidbog, der blev offentliggjort den 31. oktober 2008. Det er en sammensætning af to ord: bit og coin. I hvidbogen anvendes ofte det kortere coin.

Der findes ingen ensartet konvention for bitcoin-hovedbogstaver. Nogle kilder bruger Bitcoin med store bogstaver til at henvise til teknologien og netværket og bitcoin med små bogstaver til at henvise til regningsenheden. 15 Wall Street Journal,[16] The Chronicle of Higher Education,[17] og Oxford English Dictionary,[18] definerer alle kryptovaluta som en decentraliseret digital valuta.

Bitcoin er en af flere digitale valutaer, der i øjeblikket vinder popularitet.

Kommentarer lukket til Hvad er bitcoin

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien