Andre

Selvforkælelse til vinterens mørke dage  

Når dagene føles korte, og mørket melder sin ankomst allerede i løbet af den tidlige eftermiddag, er det for mange blevet en årstid, hvor man skal gøre noget ekstra for at holde humøret oppe. For de mange mørke timer kan have en stor indflydelse på os, og derfor er nogle også nødt til at kæmpe mod mørket – eksempelvis i form af selvforkælelse.

Forskellige slags selvforkælelse  

Der findes selvfølgelig et utal af forskellige slags ting, som hvert enkelt individ vil føle er forkælelse.

Her kan du læse mere om, hvordan en lækker tur til frisøren kan gøre en forskel for dig.

Nogle vil forsøge at komme igennem den mørke vinter ved at gøre ekstra gode ting for sig selv. Det kunne f.eks. være en tur til frisøren, ligesom det kunne være et fokus på at få kroppen tilbage i balance Kairos. Læs mere om vores terapeut behandlinger her.

For en krop i balance er samtidig for mange også en krop, som i højere grad vil kunne klare de mange mørke timer. Således bliver det nemmere at begynde at se frem til, at dagene bliver længere og lysere, og mørket stille og roligt bliver en mindre del af livet.

At komme igennem vinterens mørke dage

Vi danskere er dog vant til den mørke del af året, og derfor ved vi – dybest set – også godt, at lyset venter på den anden side af vinteren. Men når vi alligevel står midt i de kolde og våde måneder, kan det godt føles som om, at de lange lyse nætter er rigtig langt væk.

Men når man så står midt i sommeren og stadig kan sidde udenfor langt ud på aftenen, så er det som om, at de mørke tider ikke har ramt os. Det er således en af de helt store charmer ved at være så heldig at leve i et land som Danmark.

Kommentarer lukket til Selvforkælelse til vinterens mørke dage  

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien