Andre

Skab tryghed i tremmesengen med en sengeslange

Det er vigtigt at skabe de bedste rammer for tryghed og dermed en god søvn for baby. Nyfødte finder tryghed ved at føle sig omkranset – ligesom de var, da de lå i livmoderen. Det er blandt andet derfor, mange børn finder ro i at blive svøbt. En tremmeseng kan virke meget stor for et lille barn. De kan bedst lide at have noget at lægge sig ind til.

Man kan bruge en sengerand til at afskærme fra omverdenen, til at sørger for, at baby ikke kan få arme og ben ud mellem tremmerne, og naturligvis, at gøre kanten blød. Sengeranden har dog fået konkurrence fra et forholdsvist nyt modefænomen – nemlig sengeslangen.

Den nuttede sengeslange med mange funktioner

Sengeslanger er også bare ekstremt nuttede, og så kan du gøre gavn i mange år. Sengeslangen bruges først og fremmest til at skabe tryghed i tremmesengen. Den ligges langs kanten, så barnet ikke rammer de hårde tremmer, og så sørger den for, at liggemålet i sengen bliver mindre. Der bliver kortere ud til siderne, hvilket skaber ro hos barnet.

En sengeslange kan både bruges i stedet for en sengerand eller sammen med en sengerand. Den kan også bruges i dobbeltsengen, hvis man samsover. Her kan man enten ligge den langs væggen, så barnet ikke ligger ind mod en kold flade, eller mellem forælder og barn, så barnet ligger mere sikkert.

Når barnets behov for afskærmning og mindre liggeplads i tremmesengen ophører, er der stadig masser af muligheder tilbage i sengeslangen. Nu er den pludselig forvandlet til et sovedyr! Barnet kan ligge og kramme med den, eller lege med den. Fantasien kan hurtigt få frit løb, når der er en farlig slange på fri fos i dagligstuen!

Sengeslanger i flotte farver og mønstre

Sengeslanger er helt sikre at bruge til det lille barn. De har ingen små dele, såsom plastikøjne, der kan udgøre kvælningsfare for barnet. De er derimod designet med øje af filt, som er syet fast og derved ikke udgør nogen fare. Der findes rigtig mange søde, nuttede og sjove sengeslanger til både drenge og piger. De findes i spraglede farver, neutrale farver og rolige, støvede, pastelfarver. De findes som ensfarvet og med mønstre, der taler til de barnlige sjæle. Disse slanger findes med nærmest uendeligt mange designs, hvilket gør det net at finde en slange, der passer ind på det enkelte barns soveværelse.

Bæredygtig sengeslange


Det er muligt at finde en miljøvenlig sengeslange til baby online. Ved at vælge en bæredygtig slange, gør du både noget godt for barnet og for miljøet. Væg eventuelt en slange af økologisk bomuld, der er et fortrinligt materiale, der er dejlig blødt og behageligt for den sarte barnehud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien