Andre

Du kan sagtens få din drømme længde af hår

Har du nogensinde kigget på dit hår og været lidt utilfreds? Måske synes du ikke det er langt nok? Måske synes du ikke, det virker fyldigt nok? Måske synes du ikke, at det har det rette nuance eller farve? Hvis du på en den ene eller anden måde er utilfreds med dit hår og ville ønske, at du kunne have noget andet, så er det mere end muligt! Og der snakkes ikke bare om, at du kan farve dit hår eller andet. Du kan nemlig få extensions! Især hvis du bor tæt på Århus.

Dit hår er til at lege med

Hår er en vigtig del af vores identitet. Det er noget, mange bruger til at identificere sig selv med, noget folk viser frem og noget mange folk ændrer, som de har lyst til. Det er noget, folk bruger til at udfolde sig selv med. Derfor kan det være svært, hvis man ikke har hår, som tilfredsstiller dig. Vi har alle forskelligt hår. Noget vokser hurtigt, andet vokser langsomt. Noget vokser slet ikke  efter en vis længde. Noget er meget tyndt, andet er meget tykt. Ikke alle har det, som de gerne vil have.

Men det er derfor extensions findes. Hvis du vil se det med dine egne øjne, så kan du tage ud til extensions århus og snakke med dem, eller forsøge en selv. Det gode med extensions er at de skal af på et tidspunkt. Så du får ikke noget permanent, hvis man nu ikke er tilfreds, ligesom man kan risikere med en tatovering eller en operation. Extensions sættes bare fast, og så kan man få andre extensions eller nye extensions senere. I hvert fald, så kan du roligt forsøge dig frem og se om, det kunne være noget for dig.

Extensions handler om frihed til at vælge

Som sagt, så er vores hår en mulighed for os, at vise hvem vi er igennem vores hår og igennem vores udseende. Og dette fungerer ikke, hvis man ikke kan gøre, hvad man har i tankerne. Derfor med extensions, så forsvinder disse begrænsninger. Så hvad vil have? Længere hår? Fyldigere hår? En anden farve? Eller bare mere af dit eget hår? Måske leder du efter at gå i en helt anden retning? Hvad leder du efter? Livet er fuld af muligheder og frihed. Og dit hår skal være en af dem. Ikke lad dig selv begrænse!

Kommentarer lukket til Du kan sagtens få din drømme længde af hår

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien