Andre

Bloggen om liebhaveri i verdensklasse 

Vil du gerne have gode råd, informationer og nyheder om lidt ekstra luksus som du selv kan bringe ind i hverdagen, så ser med her på Liebhaveritilsalg.dk/ Her er der nemlig fokus på liebhaveri, luksus og alt det der lige sætter prikken over i et i og omkring dit hjem. Det kan være alt fra den helt rette liebhaverhund, det nyeste og mest top moderne elektronik, det smarte og gennemtænkte nye badeværelse eller noget helt andet, som bare vil gøre det hele en tand bedre. Og det gælder ikke kun luksus til de voksne, men også de små. Liebhaveritilsalg.dk giver dig alt den information du har brug for, til et hjem der skal spille af luksuriøse toner, både udendørs og indendørs, til store og små. Grav ned i en verden af alt det lækre og gode der kan forsøde din hverdag. 

Hvad er liebhaveri?

Liebhaveri, hvad enten der er tale om en bolig, interiør eller hverdag, så handler det om det der lidt ud over det sædvanlige. Overdådigt og eksklusivt på din helt egen facon og med et udtryk af, at det er ganske særligt og noget som selv ikke naboen lige kan købe. Det er ikke alene en pris der sætter standarden for, hvornår noget er liebhaveri, det handler i stedet for, i bund og grund, om at det der omtales liebhaveri, skille sig ud fra mængden. Liebhaveri betyder helt præcist oversat, interesse for at samle på sjældne, kunstneriske og kostbare genstande, hvilket kan være i form af ure, biler, smykker eller andet. I dag har liebhaveri dog i nogle henseender en lidt anden klang. Her kan der være tale om det materielle liebhaveri i form af fysiske genstande, men der bliver i større og større grad også sat fokus på det spirituelle liebhaveri. Her handler det i højere grad om at finde unikke levemåder eller en tilværelse i hverdagen, som er lidt mere end bare det sædvanlige, hvor der leges med leveformer og ganske enkelt blot sættes fokus på alt det der gør en glad og giver meget mere værdi end andet, uanset prisen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien