Andre

Sådan sparer du penge på flyrejsen 

Rigtig mange elsker at komme ud af rejsen. Det giver en helt fantastisk stemning, når man skal til udlandet og nyde godt vejr og smukke omgivelser. Det er dog også ofte en dyr omgang at komme afsted, hvis man gerne vil flyve på ferie. Derfor handler det om, at man prøver at spare så mange penge på selve flyveturen, sådan man bedre kan bruge sine penge, når man kommer frem. Eller måske vil man gerne bare spare dem helt. 

Kom afsted udenfor sæson

Du kan spare penge på billige rejser, hvis du tager afsted udenfor højsæson. Her vil der nemlig ikke være helt lige så mange, som vælger at tage på ferie. Derfor falder efterspørgslen, hvilket medfører, at priserne på flyturene falder meget. Man kan derfor spare mange penge ved ikke at rejse på de tidspunkter, hvor alle andre hele tiden rejser. Derfor er det en god ide at planlægge sin ferie udenfor højsæson. 

Undgå ekstraafgifter

Et af de steder, hvor prisen for en flyvetur virkelig kan ryge i vejret, er forskellige ekstraudgifter. Det kan være, at man ikke helt præcist ved, hvad ens bagage vejer. Man kan nemlig komme til at betale en ekstra afgift, hvis ens bagage vejer for meget. Det gælder også, hvis man desværre kommer til at skrive sit navn forkert. Flyselskabet kræver ofte et stort gebyr for at lave en navneændring. Derfor er det en meget god ide at dobbelttjekke sine oplysninger inden man bestiller billetterne. 

Tjek altid præcis, hvor du flyver fra og til

Det er en god ide, at man altid sørger for at tjekke, hvor man flyver til. Eller sågar, hvor man flyver fra, hvis man skal hjem. Der er nemlig mange store byer, som har flere forskellige lufthavne. Her er London et godt eksempel. Der er mange forskellige lufthavne, så man kan hurtigt ende i en lufthavn et godt stykke udenfor byen. Det kan derfor blive en dyr fornøjelse at komme ind i byen. Transport med taxa kan nemlig være meget dyrt, hvilket så ender med, at man kommer af med mange flere penge end man lige havde regnet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien