Andre

3 ting du kan fokusere på, hvis du vil til tops hos Google

Googles algoritmer er jo forståeligt nok ikke offentligt kendt, men der er nogle ting vi ved virker, og der er mange ting du selv kan gøre for at din side får meget mere trafik og kommer til tops i googles søgeresultater. 

Sørg for at optimere det tekniske

Din side bliver bl.a. målt på hvor brugervenlig den er og hvor hurtig den er til at loade osv.

Du kender det sikkert fra dig selv, at hvis en side er for længe om at loade så finder man ofte et andet resultat i mellemtiden, så derfor er en teknisk tung side virkelig noget der trækker ned.

Sørg for at sidens billeder er optimeret, og at den er tilpasset forskellige platforme. Tjek javascripts kører optimalt, serverens placering osv.

Har du ikke selv styr på alt det tekniske er det helt bestemt noget der lønner sig at udlicitere, for det er alfa omega at du har en side med optimal load hastighed.

Content, content og content

Det der står på din hjemmeside, skal være relevant og brugbart for dine kunder. Google lægger stor vægt på at der er nok information, men også at det heller ikke bare er fyld. Der bliver også lagt vægt på at dine tekster er skrevet i et letforståeligt sprog. 

Linkbuilding

Linkbuilding er et helt essentielt punkt, når det handler om at rangere på Google. Søgemaskinen anser hvert link til din hjemmeside som en form for anmeldelse, der siger god for din side. Og derfor rangerer sider med gode links ofte højt i søgemaskinen.


Det behøves dog ikke være svært og tidskrævende at lave linkbuilding. Du kan nøjes med at oprette dig selv og dine hjemmesider hos linkfamily.dk. Herefter kører det faktisk af sig selv – og du kan bare nyde de links, der bliver lavet til din hjemmeside.

Ingen tiltag kan stå alene

Det svære ved SEO er at man skal gøre en indsats på flere områder. Linkbuilding nytter ingenting hvis du har en hjemmeside der skal bruge 5 minutter på at loade, eller som kunderne forlader efter 2 sekunder fordi de ikke fandt det de skulle bruge.

Omvendt kan du også have jordens bedste hjemmeside, men uden referencer får du ingen besøgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien