Andre

Sådan kan du planlægge ferie til hele familien

At tage på ferie er som oftest noget du forbinder med afslapning samt sjove og spændende aktiviteter. Måske er det også en ferie, du har i samvær med hele familien, hvorfor det måske ikke altid er det letteste at finde aktiviteter, der passer til alle. Så hvordan du måske kan løse dette, kan du læse om her.

De Kanariske Øer er ferieland for de skandinaviske familier

Hvis du og din familie er en blandet flok, når det kommer til alder og interesser, og det primære formål med ferien er afslapning og hyggeligt samvær, så kan kendte og veletablerede feriesteder potentielt være gode udgangspunkter. Og blandt disse kan du finde den perle, der er De Kanariske Øer. Denne lille ø-samling, der ligger vest for den nordafrikanske kyst, kan både byde på godt vejr, smukke strande og et relativt rigt byliv, der kan sørge for både mad og måske også nogle sjove oplevelser. Derudover vil du måske også bide mærke i den store andel af danske, norske og svenske turister, som måske kan udgøre en sjov legekammerat.

Ferie i familie distance og med praktikaliteten inkorporeret

Derudover findes der også en række børnevenlige hoteller og resorts, hvilket måske kan gøre det lidt nemmere for de familier, der inkluderer børn i de mindre aldersgrupper. Det kan blandt måske have en indvirkning for de faciliteter, der er til rådighed, såvel som det kan udtrykke sig ved lidt ekstra underholdning og aktivering i løbet af dagen af de små.

En anden potentiel fordel ved at tage turen syd på til en af De Kanariske Øer, kan være den nogenlunde overkommelige rejsetid og tilgængelighed.

Flere danske lufthavne tilbyder rejser dertil, og flyveturen tager omtrent fem timer. I forhold til andre rejsemål, der prioriterer de varme solstråler, så er det måske en mere overkommelig rejsetid – klart afhængig af, hvad du og familien er vant til.

 

Kommentarer lukket til Sådan kan du planlægge ferie til hele familien

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien