Andre

Derfor elsker kvinder deres negle

Kvinder har malet deres negle i århundreder, og tendensen viser ingen tegn på at aftage. Faktisk viser en undersøgelse foretaget af NPD Group, at kvinder i gennemsnit bruger 45 dollars om året på negleprodukter.

Der er mange grunde til, at kvinder elsker deres negle. For nogle er det en måde at udtrykke deres personlighed og stil på. Andre ser det som en form for selvpleje, en måde at forkæle sig selv på og få sig selv til at føle sig godt tilpas. Og for mange kvinder er det at male negle simpelthen en sjov hobby, som de nyder.

Uanset hvad årsagen er der ingen tvivl om, at kvinder elsker deres negle. Og med så mange forskellige farver og stilarter at vælge imellem, er derer et negle look for alle. Så mal dine negle – du er i godt selskab!

Kommentarer lukket til Derfor elsker kvinder deres negle

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien