Andre

Guide til Yousee-kunder: Er internettet nede? Følg guiden og få det op at køre igen nemt og hurtigt

I vores tid er vores internet vigtigtigere for os end nogensinde. Ofte foregår meget af vores arbejde på internettet. Det er det samme princip, når vi har brug for at fordrive tiden via sociale medier eller film-apps. Internettet kan være vores bedste ven, men også vores værste fjende, når det ikke virker som det skal, og det er noget flere Yousee-kunder har oplevet, fordi der har været fejl på Yousee’s DNS server. Frygter du, at det skal ske igen og være uden internet i et stykke tid, så skal du ikke lede længe efter en løsning.

Når internetforbindelsen er nede, så er vi også selv nede

Det er selvfølgelig ikke internettet, der er fjenden. Fejlen er ikke selve internettet. Fejlen ligger på en ekstern server, som vi ikke har kontrol over og internettet er budbringeren. Internettet holder os forbundet med verdenen, vi hører musik, underholder os selv, udforsker verden og os selv vha. internettet. Derfor vil vi meget gerne hjælpe os selv, når uheldet er ude og internetforbindelsen er røget. Det er ikke fedt at sidde uden kontrol, når der er noget, som ikke fungere, som det skal, og det er noget, vi skal bruge nu og her.   

Følg guiden og få kontrollen – og internettet – tilbage

Har du Yousee mail, så har du sikkert oplevet nogle af de problemer med din internetforbindelse, som er sker pga. en fejl på Yousee’s DNS server. Det er problemer, man ikke gider at have, og næste gang du oplever lignende, så skal du ikke vente på, at andre kan fikse det, fordi løsningen er lige her – du kan selv få internettet tilbage, selvom serveren er nede vha. guiden lavet specifikt til dig. Så ved at redigere indstillingerne for netværkskortet har du nemt, hurtigt og kun med nogle få klik fået dit internet op at køre igen. Det virker for godt til at være sandt, fordi problemet egentlig burde være uden for din kontrol, men med denne guide kan du få kontrollen tilbage og bruge dit internet igen uden problemer.

Kommentarer lukket til Guide til Yousee-kunder: Er internettet nede? Følg guiden og få det op at køre igen nemt og hurtigt

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien