Andre

Sådan kan du arrangere din egen mini-festival

Elsker du også at være på festival? Har du altid drømt om at være med til at skabe den oplevelse, som en festival er for rigtig mange mennesker? Så kan det være, du skal prøve at arrangere din egen mini-festival. Dette kan være et rigtig spændende projekt, som vil kræve en del tid og arbejde. Dog er det også virkelig sjovt og en af de bedste måder at samle folk på. 

Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med her! Vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du kan lave din egen festival. 

Saml et hold af festivalentusiaster

Det første du skal gøre, er at få samlet dig et hold af passionerede mennesker. Du kan ikke afholde en festival alene. Eller, det kan du måske godt, men det er det de færreste, der har lyst til. 

I stedet opfordrer vi dig til, at du samler et hold af mennesker. Skriv rundt til dem, du kender, som måske kunne være interesserede. Når du har samlet et hold, er det tid til, at I skal holde jeres første møde. Her skal I brainstorme alle de idéer, I har til festivallen. Det er også vigtigt, at I får afstemt jeres forventninger, så der ikke ender med at være nogle, der bliver skuffede. 

Planlægning er et nøgleord

Når det kommer til at afholde en festival, så er planlægning et nøgleord. I skal finde ud af: 

  • Hvor skal festivallen holdes?
  • Hvor mange mennesker vil I afholde festivallen for?
  • Hvordan skal festivalpladsen opbygges? Tænk her på scene, madboder, toiletter, osv.
  • Hvad skal være på festivalens program?

Det kan være meget nyttigt, hvis I får nogle fagpersoner med på holdet, når festivallen skal stables på benene. Det vil fx være nyttigt med en elektriker eller en person, som har forstand på lyd og lys, når I skal bygge en scene. Hvis festivalen afholdes på Sjælland, er det med at finde en elektriker Sjælland

Jo mere, I kan få planlagt, jo bedre. Så kan I nemlig være mere sikre på, at der ikke er noget, der går galt på festivallen. Det er en rigtig god idé også at have fx en elektriker til stede på festivallen. Det er vigtigt med personer, som kan træde til, hvis der er noget, der går galt. 

Fordel opgaverne

Noget af det bedste I kan gøre, når I skal afholde en festival, er at fordele opgaverne mellem jer. Giv de forskellige mennesker, som er med til at arrangere festivallen, et ansvarsområde. På den måde undgår I, at der er én person, som skal stå med for stort et ansvar på sine skuldre. 

Det samme gør sig gældende, når festivalen skal afholdes. Sørg for at få aftalt, hvem der skal gøre hvad, og hvornår. Selvfølgelig vil I også gerne selv kunne hygge jer og have det sjovt på festivalen, men det er kun muligt, hvis der er ordentligt styr på alting. I kan også overveje, om I skal lave en tidsplan for hvem, der gør hvad, hvornår. 

Kommentarer lukket til Sådan kan du arrangere din egen mini-festival

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien