Andre

Hvordan lærer man noget om verden

Uanset hvor du befinder dig i verden, er det let at føle, at du går glip af det, der sker andre steder. Med sociale medier, 24-timers nyhedscyklusser og en uendelig strøm af indhold kan det være svært at følge med i de seneste nyheder og begivenheder.

Men bare rolig, vi har styr på det. Her er nogle tips til, hvordan du kan holde dig opdateret med aktuelle sager, uanset hvor du befinder dig:

1. Følg nyhederne på de sociale medier

Sociale medier er en fantastisk måde at holde sig ajour med de seneste nyheder og begivenheder på. Mange nyhedsorganisationer har deres egne konti på de sociale medier, som de bruger til at dele nyhedshistorier og opdateringer.

2. OpsætningGoogle News-advarsler

Google News er en fantastisk måde at holde sig ajour med de seneste nyheder og begivenheder. Du kan oprette advarsler for bestemte emner eller nøgleord, og du modtager en e-mail, når der er offentliggjort nyt indhold om det pågældende emne.

3. Tjek online-nyhedskilder

Der findes masser af online-nyhedskilder, som kan hjælpe dig med at holde dig ajour med aktuelle emner. Nogle af vores favoritter er The Guardian, BBC News og CNN.

4. Lyt til radioen

Hvis du er på udkig efter en mere traditionel måde at holde dig orienteret på, kan du prøve at lytte til radioen. Der er masser af gode nyhedsprogrammer i radioen, og du kan normalt finde dem på nettet, hvis du går glip af dem live.

Kommentarer lukket til Hvordan lærer man noget om verden

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien