Andre

Danskerne elsker at lave hjemmelavet pizza

Pizza er en af de mest populære retter i Danmark, og det er ikke så underligt hvorfor! Danskerne elsker deres pizza, og de elsker at lave den derhjemme med hjælp af caputo pizzamel .

Der er to typer pizza, der er populære i Danmark: den klassiske italienske pizza og den amerikanske pizza. Den klassiske italienske pizza er tynd og sprød, mens den amerikanske pizza er tykkere og har en tygget skorpe.

Uanset hvilken type pizza du kan lide, kan du finde den i Danmark. Og hvis du har lyst til at prøve noget nyt, så bliver der hele tiden skabt nye pizzaer.

Hvis du føler dig eventyrlysten, hvorfor så ikke prøve at lave din egen pizza derhjemme? Det er ikke så svært, som du måske, og det er meget sjovt!

Her er, hvad du skal bruge for at lave din egen pizza:

– Mel

– Vand

– Gær

– Salt

– Olivenolie

– Tomatsauce

– Ost

– Dit yndlingsfyld (pepperoni, svampe, løg osv.)

Start med at blande mel, vand, gær og salt i en stor skål. Tilsæt derefter olivenolie og tomatsauce, og bland det hele godt. Tilsæt ost og dine yndlingsfyldninger og bland igen.

Forvarm din ovn op til 350 grader Fahrenheit (180 grader Celsius). Læg dejen på en melet overflade, og ælt den i 10 minutter. Form den derefter til en cirkel, og læg den på en smurt pizzapande.

Bag pizzaen i 20-25 minutter, eller indtil skorpen er gyldenbrun. Skær den i skiver, og server straks!

Hvad venter du på? Kom i gang med at lave mad!

Kommentarer lukket til Danskerne elsker at lave hjemmelavet pizza

OM CS FRACE DREAM

FIND BESTEMTE ARTIKLER

SENESTE INDLÆG

CS FRACE er et nyt site, som primært omhandler mine oplevelser i det spanske.

Jeg forsøger at dele tips og tricks til de bedste oplevelser i Spanien